DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China DONGGUAN LYHSOLAR LIGHTING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: LYHsolarverlichting
Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 1000000-3000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: Yes
Inleiding

Ons Bedrijf werd gebouwd bij het jaar 2008, dat een professionele fabrikant van Sporten die Inrichtingen en Zonnelichten aansteken is. Over de hele wereld verlenend ODM en OEM de dienst voor cliënten van. De plaats is in CAS Intelligent Manufacturer Park in Fenggang-Stad, Dongguan-Stad, Guangdong China. Welke een mooie die stad zeer aan Shenzhen-Stad wordt gesloten is.

 

In de eerste 7 jaar, wij op voorwaarde dat verlichtingsinrichtingen en de product assemblerende diensten voor handelsmaatschappijen en fabrieken in China. In het jaar 2015, hadden wij ons R&D-team en buitenlands verkoopteam gebouwd om originele ontworpen geleide zonnelichten te ontwikkelen en de uitvoer voltooide over de hele wereld zonneproducten voor onze cliënten van. Na 10 jaar ontwikkelings, hadden wij een volledig leveringssysteem met inbegrip van vormontwerp en productie, het ontwerp van de lamphuisvesting en productie, het voltooide zonnelamp assembleren opgebouwd, verkoopt de verkoop en na de dienst.

 

De „DIENST CREEERT WAARDEN, MAAKT de KWALITEIT de TOEKOMST“ is ons principe, „het Aanbieden van de Recht en Kwaliteitsproducten aan Klant“ is onze doel en opdracht. Wij zijn geloven altijd dat efficiencycommunicatiemiddelen minder kosten, Minder middelen van het productonderhoud minder afval. Wij zullen altijd de originele bedoeling volgen en zullen proberend het beste om kwaliteitsproducten en de beste diensten voor onze cliënten van over de hele wereld te verlenen.

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van productieverkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij verhogen de schaal van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 20 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!