Gelukkige Thanksgiving.

November 23, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Gelukkige Thanksgiving.

De oorsprong van dankzegging

 

Thanksgiving Day is ontstaan in de Verenigde Staten. De lokale indianen hielpen hen moeilijkheden te overwinnen.Thanksgiving is een feest om de indianen te bedanken voor hun hulp..

 

Op donderdag eind november 1621 vieren de pelgrims en 90 indianen samen met Massassoad de eerste Thanksgiving in de Amerikaanse geschiedenis.Er zijn vele manier van vieren ontstaan en die zijn tot op de dag van vandaag doorgegeven..

 

 

De betekenis van dankzegging

 

De betekenis van Thanksgiving vertelt ons de schoonheid van de menselijke natuur. Het belichaamt de betekenis van dankbaarheid vanuit vele aspecten en niveaus.zorg voor je familie en vrienden en probeer mensen in nood te helpen.Dankzegging laat ons leren dankbaar te zijn, leren koesteren en leren liefhebben.

 

 

Activiteiten op Thanksgiving

 

1Winkelen.

 

In Amerika en de meeste landen, gaan mensen op Thanksgiving Day winkelen om te vieren met de familie voor Black Friday.Winkelcentra en winkels zullen voor het einde van het jaar grote kortingen krijgen om hun verkoop te verhogen.Het is ook de laatste promotie voor de meeste winkelcentra en winkels aan het einde van dit jaar.

 

2Thanksgiving diner.

 

Thanksgiving is het belangrijkste diner van het jaar voor westerse landen, het eten van dit diner is bijzonder rijk. kalkoen en pompoen zijn een must-have op de tafel.Er zijn ook zoete aardappelen., maïsmoes, rode pruimenjam en andere delicatessen, enz.

 

3Speel spelletjes.

 

Na het Thanksgiving-diner spelen families traditionele spelletjes zoals dans, Cranberry races, maïs games, pompoen races, kostuum parades, comedy shows etc.

 

4Uitgaan.

 

Voor de volgende activiteiten gaan sommige gezinnen met de auto of met de lucht op vakantie om te ontspannen en te praten.

 

5Een optocht.

 

De Thanksgiving Parade is begonnen in 1924, de Macy's Thanksgiving Day Parade is de grootste Thanksgiving viering in de Verenigde Staten, gehouden op de vierde donderdag van november elk jaar.